Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Skjulte øjne
Information viser yndlingsfilm i Øst for Paradis! SKJULTE ØJNE præsenteres af Christian Monggaard.
Event
Skjulte øjne

Skjulte øjne

Information viser yndlingsfilm i Øst for Paradis! Vær med til en hel dag med håndplukkede filmklassikere, der præsenteres af Informations skarpeste kulturjournalister.

Vi runder aftenen af med et klassisk gys med Alfred Hitchcocks REAR WINDOW (Skjulte Øjne), som følges op af en samtale mellem filmredaktør Christian Monggaard og frygtforsker Mathias Clasen (AU).

OM FILMEN:

Trods sin selvpålagte begrænsning om kun at betragte verden fra én lokation, nemlig en lille lejlighed, underholder og udfordrer 'Skjulte øjne' på mange planer – og filmen hører til blandt Alfred Hitchcocks mest elskede og diskuterede værker.

James Stewart spiller pressefotografen, som efter en ulykke sidder lænket til en kørestol i sin steghede hybel. Af lutter kedsomhed begynder han at udspionere beboerne overfor.

Han bliver med tiden overbevist om, at han har overværet et mord, og indrullerer sin skeptiske kæreste Lisa (Grace Kelly) og sin morbide sygeplejerske Stella (en vidunderlig Thelma Ritter) til at agere detektiver for sig.

Vises uden danske undertekster.